Implică-te

Femeile din PDL devin o forță în conducerea partidului

Partidul Democrat Liberal și-a întregit în cadrul ședinței Consiliului Național de Coordonare, echipa de conducere.

Un sfert din conducerea partidului este reprezentată de femei, dovedind astfel că activitatea din ultima perioadă a organizației noastre s-a dovedit nu doar eficientă, dar și vizibilă. Iată care sunt colegele noastre care ne reprezintă în conducerea PDL: Anca Daniela Boagiu – prim-vicepreședinte – Strategii politice Andreea Paul – prim-vicepreședinte – Politici economice, mediul de afaceri Sulfina Barbu – vicepreşedinte Departamentul pentru politici sociale Raluca Turcan – vicepreşedinte Departamentul pentru Educaţie Cristina Dobre – vicepreşedinte Departamentul pentru Sănătate Roberta Anastase – vicepreşedinte Departamentul pentru Comunicare Cristina Trăilă – secretar executiv comisia pentru strategii Maria Moţa – secretar executiv comisia pentru muncă Valeria Schelean – secretar executiv comisia pentru administraţia locală. Comunicat al Organizației de Femei a Partidului Democrat Liberal