Implică-te

Anca Boagiu: Mănescu, metode comuniste! Începe epurarea politică la ROMATSA

Anca Boagiu: Mănescu, metode comuniste! Începe epurarea politică la ROMATSA

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a trimis Corpul de Control la ROMATSA pentru a verifica modul în care instituția și-a făcut treaba, în cazul accidentului aviatic din munții Apuseni.

Fostul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu, susține că Ramona Mănescu se va folosi de acest prilej și va începe o epurare politică în instituție, ”mai rău ca pe vremea comuniștilor”.
“Nu sunt suficiente broșa, eșarfa sau părul strâns în coc ca să reprezinți cu succes interesele României!”, notează Boagiu, pe blogul personal.
Anca Boagiu susține că Ramona Mănescu va încerca să facă o epurare politică și să numească oameni de-ai USL în funcție.
”Doamna ministru Mănescu, sub pretextul controlului asupra vinovăției ROMATSA la accident, a cerut dosarele tuturor angajaților la verificare, fie ei portari, șoferi sau orice angajat care nu a avut legătură cu tragicul eveniment. Vă dați seama ce urmează, nu? Epurare politică mai ceva ca pe vremea comuniștilor. Cine e pârât că a încruntat sprânceana vreodată la auzul USL, va fi executat, concediat, prilej numai bun ca să se elibereze niște posturi pentru clientela de partid a USL-ului. Din păcate cred că asta o să li se întâmple tuturor angajaților din ministere cu timpul, caracatiței USL nepăsându-i de CV profesionist al celor executați, ci de CV politic al viitorilor membri de partid angajați!”, mai scrie Boagiu.